Slider videoovervågning kopi

Videoovervågning som matcher dit behov

Videoovervågning til din private bolig. Uanset hvor du har behov for større sikkerhed, kan Uno Safe hjælpe dig med dit nye overvågningssystem.

Vi står selvfølgelig både for teknisk installation og opsætning.

Vi special tilpasser din videoovervågning

Videoovervågning virker præventivt mod tyveri/indbrud og hærværk. Det er også effektivt i opklaringsfasen, fordi du kan udlevere optagelser af hændelsen til politiet og dit forsikringsselskab som bevismateriale.

Uno Safe rådgiveren hjælper med den løsning, der passer bedst til dig og din sikkerhed. Vi sikrer samtidig, at dit system overholder gældende lovgivning om videoovervågning. Vores montør installerer og opsætter kameraerne, så du behøver ikke foretage dig noget selv.

Inde og ude - få det hele med

Uno Safe tilbyder både indendørs og udendørs overvågningskamera. Så ved du altid, hvad der sker indendørs og udenfor, uanset hvor du befinder dig.

Villa med videoovervågning

Altid tilstede - uden at være der fysisk

Med en video overvågning af din private bolig kan du altid følge med i, hvad der foregår. Du har også mulighed for at tilgå systemet fra din smartphone, tablet eller pc, når du er på farten.

Med overvågningskamera eksempelvis i sommerhuset kan du altid holde øje med, hvad der sker, selvom du er et andet sted.

Skal du have videoovervågning?

Giv os et opkald eller kontakt os via mail, hvor du kort beskriver din opgave og kontaktoplysninger, så vi kan vende tilbage med et tilbud

Hikvision løsninger

Uno Safe video overvågning til alle behov

Uanset om det er inde eller ude, om det er 1 eller 16 kamera så hjælper Uno Safe dig med at finde den løsning der passer til dit behov så du altid kan føle dig tryg.

Uno Safe løsninger overalt

Uanset om det er til dit hus, lejlighed, sommerhus, har vi den rigtige løsning og vores professionelle rådgiver, sikrer dig den bedste løsning.

Vi er Hikvision officiel installatør

Hos Uno Safe ønsker vi at tilbyde dig den bedste løsning. Vi er stolte af at være officiel Hikvision installatør
Dette er din sikkerhed for at få den rigtig løsning.

Vores montør er klædt godt på til at sammensætte og installere din videoovervågning løsning

blank

Vi fører alle kendte mærker

Technician installing CCTV camera on ceiling indoors

Få et uforpligtende tilbud

Vores teknikere hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov, så du kan føle dig helt tryg, når du forlader dit hjem og ligeledes når du er der.