fbpx

Se hvem der står foran din dør

Med Intercom er du bedre sikret mod indbrud og hærværk.  
Vi er klar til at hjælpe dig.

Kvalitetsløsninger

Nedsæt risikoen for indbrud og hærværk

Professionel rådgivning og installation

Hikvision intercom

Gør det svært for fremmede men nemt for dig.

Hos Uno Safe tilbyder vi et professionel Intercom-system. Så ved du altid, hvem der banker på døren. Du kan tale med personen uden at skulle lukke op først, endda uden at være hjemme.

Flere etager – Intet problem

Selvom du har et hus i flere etager, skal du ikke skynde dig ned til døren for at se, hvem der banker på eller for at åbne døren. Du kan med en skærm installeret ved døren og på f.eks. 1 etage nemt tage imod gæster ved døren. Du kan også bruge mobilen.

Få ro i maven når du er ude

Selvom du ikke er hjemme, ved du altid, om der kommer nogen. Du kan svare, som om du var hjemme, uden at personen ved det. Det nedsætter risikoen for indbrud samt giver dig en større frihed.

hikvision-skærm

Styr alt på 7″ skærm

Når nogen ringer på, kan du nemt se, hvem det er på en 7″ skærm. Du kan desuden styre alarmen og se alle overvågningskameraer. Dette giver et godt overblik og skaber tryghed.

Se og tal

Med fuld HD kamera med 180° synvinkel og 2-vejs tale kan du nemt se, hvem det er og du kan tale med personen, som om du var hjemme.

Lås døren op med et touch

Du kan låse porten/døren op direkte på skærmen. Kræver en kompatibel lås.

Koble nemt flere skærme til

Du kan nemt få installeret flere skærme, så det er nemt at svare gæster, uanset hvor i huset du er. Du kan endda bruge skærmene som et internt talesystem.

Hikconnet 03

Følg med fra mobilen når du er på farten

Fuld kontrol over dine kamera også når du er på farten.  Du har altid alle funktioner lige ved hånden.

Notifikation når nogen ringer på

Når nogen ringer på, får du en notifikation direkte på mobilen.

Se og tal

Med fuld HD kamera med 180° synvinkel og 2-vejs tale kan du nemt se, hvem det er og du kan tale med personen, som om du var hjemme

Lås døren op med et touch

Du kan låse døren op direkte på mobilen, hvis det f.eks. er håndværken eller andre som skal ind. Kræver en kompatibel lås.

Hikvision ax pro oversigt

Meget mere end “bare” videoovervågning. Kombinere privatalarm og videoovervåning…

Der er rigtig mange muligheder. Lige fra den simple løsning hvor der optages ved bevægelse til intelligente løsninger der kan kende forskel på mennesker, biler og dyr.

Med løsninger hvor privatalarmen og videoovervågning snakker sammen kan du få kameratet ved hoveddøren til at  optage straks hvis alarmen bliver aktiveret. Eller alle kameraerne skal straks optage ved aktivering af alarmsystemet. Eller hvis en ukendt bil kører ind i din indkørsel så skal du have besked. Der er mange muligheder…

IMG_0808

Aut. Hikvision installatør

Vi er stolte af at være aut. Hikvision installatør. Dette sikrer dig kvalitet og professionel rådgivning samt veludført arbejde. 

For os er det vigtigt at du får den løsning som beskytter dit hjem og familie på bedst mulig måde og samtidig gør hverdagen nemmere.

Vi fører de kendte mærker:

Dækningskort UnoSafe 2020

Vi dækker det “meste” af Jylland

Indtast dit post nummer og se om du kan
få videoovervågning fra Uno Safe.

Få et uforpligtende tilbud

Vores teknikere hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov, så du kan føle dig helt tryg, når du forlader dit hjem og ligeledes når du er der.