Virksomhed slider

Vi sikrer din virksomhed mod indbrud, tyveri og hærværk

Videoovervågning og alarm giver dig en effektiv sikring mod uønsket besøg.

Videoovervågning skabt til din virksomhed

Uno Safe tilbyder professionelle løsninger indenfor videoovervågning. Så er din virksomhed altid sikret mod tyveri, indbrud og hærværk. Det har både en præventiv og effektiv effekt.

Få det hele med også tyven

Hvis uheldet alligevel sker, står du godt, når du har episoden på video. Dette gør det nemmere at opklare sagen samt finde gerningsmanden.

Ikke en standard løsning

Din virksomhed skal ikke nøjes med en "standard løsning" hos Uno Safe. Vi hjælper med professionel rådgivning  og sørger for, at du får den helt rigtige løsning, der matcher dine specifikke behov. Vi har også flere forskellige mærker indenfor videoovervågning

CCTV virksomhed
Kvinde tilkobler alarm

Alarm og sikring til virksomheder

Sammen finder vi den sikringsløsning med videoovervågning og alarm, som passer bedst til jeres virksomhed og behov.

Tilknyttet kontrolcentral

Alle vores alarmer kan tilkobles kontrolcentral hvis dette ønskes.

Kontrolcentralen er døgnbemandet af uddannede og erfarne vagtassistenter. De sidder klar til at reagere 24/7 alle 365 dage om året, hvis din alarm går.

Det er én af Danmarks mest moderne kontrolcentraler, der i takt med udviklingen implementerer ny teknologi, for at tilbyde kunderne den bedste service og den hurtigst mulige og mest præcise reaktion.

Kontrolcentralen er godkendt af rigspolitichefen. Det betyder, at de har autorisation til at udøve vagtvirksomhed og kontrolcentral.

Lad os tage en uforpligtende snak om,

hvordan vi kan sikre din virksomhed med videoovervågning og alarm